Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereSygdomme hos kæledyr

Høj faglighed og ekspertise i sygdomme hos dyr

Vi har en bred erfaring inden for udredning og diagnosticering af sygdomme hos hund, kat og gnavere. Mange sygdomme kan ikke opdages med det blotte øje, og vi har derfor stor glæde af vores In-house laboratorie, digitale røntgen og scanner. Det gør, at vi oftest samme dag kan finde ud af hvad dit dyr fejler og påbegynde den korrekte behandling.

Ved komplicerede forløb har vi også mulighed for at henvise til specialiserede kollegaer. Ved behov for specialiserede ultralydsundersøgelser, som f.eks. hjertescanninger, er der mulighed for at bestille tid til en ultralydsspecialist der kommer ud på klinikken, og derfor behøver du ikke at bruge ekstra tid på transport.

Udredningsforløb og behandling foregår altid i tæt samspil med dig som ejer, så det bliver tilpasset dine ønsker og behov.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®