Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereBook tid online hos Taastrup Dyreklinik

Brug vores online bookingsystem til dine aftaler hos dyrlægen

Vi har mulighed for at tilbyde online booking af standardydelser:

  • GRATIS TANDTJEK: Kan bookes hele dagen. Vi sætter 10 minutter af til at tjekke om din hund eller kat har tandproblemer. 
  • VACCINATION OG SUNDHEDSTJEK: Kan bookes hele dagen. Har din hund eller kat et problem, du ønsker undersøgt sammen med sundhedstjek, så ring venligst og book tiden.
  • KONSULTATION: Er din hund eller kat akut syg og det haster, så ring ALTID på 43 99 17 61. Ved ikke akutte problemer, der ikke haster, så brug gerne vores online booking.
  • OPERATIONER OG TANDBEHANDLINGER: Ring altid og bestil tid på 43 99 17 61.

Hvis du booker tid til en konsultation, er det vigtigt, at du detaljeret skriver i kommentarfeltet, hvad dyrlægen skal se på.

>> Online booking <<

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®