Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVaccination af kæledyr

Vi anbefaler sundhedsundersøgelse og vaccination

Vi anbefaler en årlig sundhedsundersøgelse af alle hunde, katte og øvrige kæledyr. Til sundhedsundersøgelsen snakkes om dyrets trivsel og fodring. Dyrlægen undersøger dyret og ligger specielt vægt på eventuelle problemområder, mundhule og tænder undersøges og ved behov klippes kløer.

Vi tilpasser et vaccinationsprogram til din hund eller kat og det liv dyret har med dig. Ud over de årlige vacciner kan tillægges rabiesvaccination hvis du skal rejse med dit dyr.

For ældre dyr tilbydes blodprøver, hvis der er tvivl om trivsel. Dette gør at man i tide kan opdage problemer med nyrer, stofskifte eller andet og igangsætte støttebehandling. Du kan dermed hjælpe dit dyr til bedst mulig livskvalitet ind i alderdommen.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®