Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereSundhedsprogram til kæledyr

Tegn en VetPlan til dit kæledyr

Hvad er VetPlan?

Hos Taastrup Dyreklinik kan vi nu tilbyde VetPlan til dig og dit kæledyr.

Med VetPlan får du og dit kæledyr bl.a. regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer, kloklip, tandtjek m.m som udføres af vores dygtige dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. Derudover får du rabatter på tandrens, neutraliseringer, foder og meget, meget mere.

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og sunde kæledyr.

VetPlan er en sundhedsplan, der giver dig mulighed for at abonnere på forebyggende pleje og sundhed hos dit kæledyr. VetPlan giver dig mulighed for at fordele de udgifter, du har på dit dyrs sundhed, i faste månedlige betalinger – endda samtidig med, at du sparer penge. Vi gør det lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og vaccinationer, så eventuelle sygdomme bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed – og kan spare dig for mange penge.

VetPlan er dog IKKE en forsikring, så hvis du er interesseret i at sikre dit kæledyr mod uforudsete sygdomme, anbefaler vi at kombinere VetPlan med en sygeforsikring hos et forsikringsselskab. Når du er medlem af VetPlan får du rabat hos forsikringen Dyrekassen Danmark.

Hvordan fungerer VetPlan?

Som kæledyrsejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice. Dermed sikrer abonnementsordningen, at din økonomi, i forbindelse med dit kæledyrs sundhed, holdes stabilt gennem en fast månedlig betaling. På den måde kan det nemt medregnes i dit budget.

Vi har skræddersyet vores VetPlan, så vi dækker dit kæledyr ind på bedste vis mod eventuelle sygdomme, så du kan være tryg, samtidig med, at du får adgang til en lang række tilbud på klinikken. Taastrup Dyreklinik tilbyder følgende 4 skræddersyede planer:

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®