Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAflivning af kæledyr

Det svære valg om at sige farvel

En af de største og sværeste beslutninger når man har et kæledyr, er beslutningen om hvornår det er tid til en værdig afsked.
Vi hjælper med at det sidste farvel foregår så rolig, værdigt og betryggende som muligt, og rådgiver også gerne hvis I er i tvivl.

Du kan vælge at få hjemmebesøg af dyrlægen, eller komme her på klinikken, alt efter hvad I ønsker.

Dit dyr vil få en beroligende sprøjte så det slapper af og falder i let søvn, derefter gives en overdosis af stærkt sovemiddel, som får vejrtrækningen til at ophøre og hjertet holder op med at slå. Der er ingen smerter eller ubehag for dit dyr.

Det er muligt selv at begrave dyret i haven, eller få der kremeret via dyreklinikken. Kremering kan ske som fælleskremering eller som separat urnekremering.

Ring gerne og tal med os hvis der er spørgsmål.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®