Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se merePas på din hunds tænder

Har din hund tandproblemer?

Langt de fleste hunde vil på et tidspunkt i deres liv støde ind i problemer med tænder og tandkød. Derfor er undersøgelse af mundhulen en meget vigtig del af den årlige helbredsundersøgelse.

Tandsten og tandkødsbetændelse
Den hyppigste lidelse i mundhulen hos hund er tandkødsbetændelse og tandsten. Dette kan senere føre til parodontose hvis ikke man behandler i tide.

Tandsten kan i milde tilfælde fjernes ved daglig tandbørstning. Mere omfattende tandsten kræver en tandrens hos dyrlægen. Dette foretages i bedøvelse og gøres med ultralydsrenser præcis som hos tandlægen.

Tandsten kan let forebygges med daglig, grundig tandbørstning. Det er vigtigt at hunden allerede lærer at få børstet tænder som hvalp. Jo tidligere man starter, jo større er sandsynligheden for at hunden accepter sat få børstet tænder. Tandbørstning foregår med blød babytandbørste og evt. bruges hundetandpasta. Der må ikke anvendes tandpasta til mennesker da hunde ikke kan tåle flour, ikke kan lide smagen og ikke kan lide at det skummer.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®