Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereOm os i Taastrup Dyreklinik

Personalebillede med bamser foran facaden
Vestegnens dyrlæge i mere end 25 år

På Taastrup Dyreklinik har vi taget os kærligt af Vestegnens kæledyr – hunde, katte, gnavere og fugle – i næsten 3 årtier. Lige siden begyndelsen i 1987, har faglighed, nærvær, omsorg og ansvar for det gode dyreliv været grundpillerne i vores værdigrundlag, og er det fortsat.

På trods af, at Taastrup Dyreklinik er gammel i gårde, er vi på ingen måde begyndt at samle støv. Vi følger til stadighed med i udviklingen – både den faglige og teknologiske – og investerer fortløbende i uddannelse og udstyr. Dette betyder bl.a. også, at vi i dag råder over bl.a. digital røntgenudstyr, tandrøntgen, avanceret In-house laboratorieudstyr, endoskoper og scanner. Vi kan således udrede de fleste sygdomme og pludselige opståede skader hos vores patienter.

I 2014 gennemgik Taastrup Dyreklinik et generationsskifte, som efterlod dyrlæge Gitte Seiler med ansvaret for klinikkens videre drift og udvikling. Med Gitte bag roret er der også for de kommende år planlagt investeringer, der skal være med til at sikre, at Taastrup Dyreklinik også i fremtiden, er en moderne dyreklinik med høj faglighed, varme smil og hjerterum.

Derfor skal du vælge os

Hvad der er den rigtige dyrlæge for den ene, behøver ikke være det for den anden. På Taastrup Dyreklinik er vi dyreklinik på den måde, som vi selv gerne ville have det, hvis vi skulle vælge dyrlæge til vores kæledyr. Her er nogle af grundene til, at vi ville vælge os.

 Kærlighed, respekt og omsorg
Faglig kompetence og de rigtige faciliteter er vigtige elementer for en moderne dyrlægepraksis. Men god gammeldags kærlighed, omsorg og respekt hører også med når man har med dyr og mennesker at gøre.

 Faglighed
På Taastrup Dyreklinik investerer vi løbende i uddannelse og udstyr. Således kan vi tilbyde vores patienter og deres ejere den bedste udredning og behandling.

 Et stærk netværk
Vi er ikke bange for at sige vi er dygtige, men vi kan ikke alt og vi er ikke eksperter på alle veterinærmedicinske områder. Til gengæld har vi et stærkt netværk af kollegaer, som vi kan henvise til i tilfælde, der kræver en specialist.

 Hver 4. vaccine gratis
Der er to gode grunde til, at vi tilbyder hver 4. vaccine gratis. Den ene er, at vi gerne vil bidrage til, at vores patienter hele tiden er beskyttet mod farlige sygdomme. Den anden er, at vi gerne vil belønne loyale kunder. Vi kalder det 3+1 og sund fornuft.

 Gratis tandtjek
Op imod 80% af alle hunde og katte lever med en tandlidelse. Udover at det medfører smerte og ubehag, så kan disse lidelser i sidste ende også have fatal konsekvenser for dyret. Vi tilbyder et gratis tandeftersyn af din hund eller kat, så du ved om dit kæledyr lider i stilhed.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®