Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereNyt og moderne udstyr i klinikken

Billeddiagnostik hos Taastrup Dyreklinik

Vi investerer løbende i det nyeste udstyr på klinikken.

Røntgenbilleder tages på vores digitale røntgensystem med flydende leje, som giver billeder i højeste kvalitet.

Vi tilbyder røntgen i forbindelse med sygdom. Vi tager billeder af dyrets indre organer i bryst og bughule og ved behov udføres kontrastundersøgelse af mavetarmkanal og blære.

Ved halthed og smerte fra kroppens led kan vi tage røntgenbilleder af knogler og led i ben, ryg og nakke.

Røntgenbilleder til avlsgodkendelse udføres. Hofteledsdysplasi(HD), Albueledsdysplaci(AD) og skulderledsdysplaci(OCD). Alle vores dyrlæger er certificerede til at foretage disse optagelser til Dansk Kennel Klub.

Vi har i 2019 investeret i en ny scanner til undersøgelse af bughule, bl.a. drægtigheder, livmoderbetændelse, blæresten m.m. Specialiserede hjertescanninger foretages fortsat i samarbejde med ekstern konsulent Ulrik Westrup.

Vi har kikkerter(endoskoper) til undersøgelser af svælg, luftrør, spiserør og mave. Vi har flere størrelse, så de passer til både hund og kat.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®