Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se merePia Lundegård

Billede af VSP Pia Lundegård og hund

Aut. Veterinærsygeplejerske

Pia har 25 års erfaring som veterinærsygeplejerske.
I jobbet som veterinærsygeplejeske, står det Pia nært, at dit kæledyr sikres den bedst mulige omsorg og behandling samt at at du og dit kæledyr føler jer trygge og veltilpas fra det øjeblik, I kommer ind på dyreklinikken, til forløbet er afsluttet, ( uanset om der er tale om en kloklip eller en større operation. )

Pia har været en del af teamet på Taastrup Dyreklinik siden 2011, hvor hun var fuldtids hovedansvarlige Veterinærsygeplejerske i mange år.  Siden 2023 har hun været klinikken 2 dage om ugen og hjælper med rådgivning af kunder og administration. 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®