Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereGitte Seiler

Billede af dyrlæge Gitte Seiler og en kat

Dyrlæge og indehaver

Gitte Seiler afsluttede sin veterinær eksamen fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i marts 1997, og arbejdede de første 3 år i smådyrspraksis i Skotland. Hun havde efterfølgende vikariater i smådyrspraksis i Esbjerg samt i flere klinikker i Storkøbenhavn. Hun har også arbejdet for både Kattens Værn og Inges Kattehjem. Gitte kom til Taastrup Dyreklinik i 2004.

Efteruddannelse i 2013-2014 i ”small animal soft tissue surgery”: opdatering i de nyeste teknikker og udvikling i bløddelskirurgi. Årlig deltagelse i BSAVA Small Animal Congress: 4- dages international konference med opdatering af alle aspekter inden for smådyrsbehandling. Løbende deltagelse i foredrag herhjemme.

Interesser: bløddelskirurgi inkl. cancerkirurgi, plastickirurgi samt kortsnudesyndrom, almen medicinsk og kirurgisk behandling af hund og kat, medicinsk og kirurgisk behandling af kaniner og små gnavere samt tandbehandling af disse.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®