Du kan nu bestille tid til visse behandlinger når og hvornår det passer dig. Og så er det forrygende let og enkelt.

  Klik på “Online Booking” i menuen i toppen af vores hjemmeside. Første gang skal du oplyse om navn, adresse, telefonnummer og mail. Du får derefter tilsendt en bookingkode som sms. Den kan du bruge igen og igen.

  BEMÆRK: TID TIL OPERATIONER BEDES BESTILT TELEFONISK

  Når du er logget ind med din bookingkode, kan du vælge dyrlæge (behandler) og hvilken behandling du ønsker at bestille tid til. Du vil derefter blive præsenteret for en kalender med ledige tider. Du kan booke tid en måned forud.

  Bemærk, du kan kun booke tid til konsultation, vaccination og gratis tandtjek. Angiv endelig i kommentarfeltet, hvis dyret har symptomer.


  DERFOR VILLE VI VÆLGE OS

  Hvad der er den rigtige dyrlæge for den ene, behøver ikke være det for den anden. På Taastrup Dyreklinik er vi dyreklinik på den måde, som vi selv gerne ville have det hvis vi skulle vælge dyrlæge til vores kæledyr. Her er nogle af grundene til, at vi ville vælge os.

  1. KÆRLIGHED, RESPEKT OG OMSORG

   Faglig kompetence og de rigtige faciliteter er vigtige elementer for en moderne dyrlægepraksis. Men god gammeldags kærlighed, omsorg og respekt hører også med når man har med dyr og mennesker at gøre.

  2. FAGLIGHED

   På Taastrup Dyreklinik investerer vi løbende i uddannelse og udstyr. Således kan vi tilbyde vores patienter og deres ejere den bedste udredning og behandling.

  3. ET STÆRKT NETVÆRK

   Vi er ikke bange for at sige vi er dygtige, men vi kan ikke alt og vi er ikke eksperter på alle veterinærmedicinske områder. Til gengæld har vi et stærkt netværk af kollegaer, som vi kan henvise til i tilfælde, der kræver en specialist.

  4. HVER 4. VACCINE GRATIS

   Der er to gode grunde til, at vi tilbyder hver 4. vaccine grats. Den ene er, at vi gerne vil bidrage til, at vores patienter hele tiden er beskyttet mod farlige sygdomme. Den anden er, at vi gerne vil belønne loyale kunder. Vi kalder det 3+1 og sund fornuft.

  5. GRATIS TANDTJEK

   Op imod 80% af alle hunde og katte lever med en tandlidelse. Udover at det medfører smerte og ubehag, så kan disse lidelser i sidste ende også have fatal konsekvenser for dyret. Vi tilbyder et gratis tandeftersyn af din hund eller kat, så du ved om dit kæledyr lider i stilhed.