Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereSigne Birk Adler Nielsen

Billede af VSP-elev Signe Nielsen og hund

Veterinærsygeplejerskeelev

Signe startede på Taastrup Dyreklinik i sommeren 2019, og påbegyndte elevuddannelse til veterinærsygeplejerske i september samme år.

Siden 7. klasse har Signe altid vidst det var veterinærsygeplejerske hun ville være, og hun har derfor målrettet gået efter dette.

På Taastrup Dyreklinik vil man oftest møde Signe i telefonen, når der skal bestilles tid, eller ude ved skranken, hvor hun har taget imod patienterne. Her står hun altid klar med gode råd, fodervejledning og et smil på læben.

Signe kommer hele vejen fra Ullerslev på Fyn, og pendler frem og tilbage hver dag.
Derhjemme bor Signe sammen med hendes familie og sin Australske Silke Terrier, Soffi. I fritiden er hun sammen med familien, bedsteforældrene og kæresten, hvor tiden bl.a. bruges på lange gåture med Soffi.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®