Monica Vester

Klinikassistent

Monica har været fastansat på Taastrup Dyreklinik i 2013 og 2014 som klinikassistent, dog afbrudt af udlandsrejse til New Zealand i 6 måneder, hvor Monica arbejdede på en fåre-, kvæg- og hjortefarm, og tog del i farmarbejdet der.

Monika påbegyndte dyrlægestudiet i 2015, så hun er nu primært være at finde på klinikken under ferier samt som ekstra assistance i travle perioder.

Hun assisterer ved konsultationer, operationer, tandbehandlinger m.m., derudover er hun til rådighed ved telefonen og skranken, hvor hun blandt andet står for fodersalg samt tidsbestilling.

Monica er vokset op med heste, hunde og katte, har i dag selv kat hjemme.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®