Christina B. Mathiesen

Dyrlæge

Christina blev uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2015. Efter endt uddannelse flyttede hun til England for at dygtiggøre sig. Hun har gennemgået intensiv efteruddannelse gennem ansættelse på henvisningshospitaler og har bl.a arbejdet på Liverpool Universitet med uddannelse af dyrlægestuderende.

Christina interesserer sig for alle aspekter af dyrlægefaget, og har i England oparbejdet god kirurgisk rutine inden for et bredt område af veterinærmedicinen. Særlige interesser er neurologi (sygdomme i nervesystemet) samt bedøvelse og smertebehandling.

Efter knap tre år med smådyrspraksis i England flyttede Christina retur til Danmark. Her blev hun en del af teamet på Taastrup Dyreklinik, hvor hun har været siden marts 2019.

Christina er vokset op med kæledyr, og har senest haft en shiba inu ved navn Skipper.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®