PERSONALE

 

gsGitte Seiler / Dyrlæge og indehaver
Gitte Seiler afsluttede sin veterinær eksamen fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i marts 1997, og arbejdede de første 3 år i smådyrspraksis i Skotland. Hun havde efterfølgende vikariater i smådyrspraksis i Esbjerg samt i flere klinikker i Storkøbenhavn. Hun har også arbejdet for både Kattens Værn og Inges Kattehjem. Gitte kom til Taastrup Dyreklinik i 2004.

Efteruddannelse i 2013-2014 i ”small animal soft tissue surgery”: opdatering i de nyeste teknikker og udvikling i bløddelskirurgi. Årlig deltagelse i BSAVA Small Animal Congress: 4- dages international konference med opdatering af alle aspekter inden for smådyrsbehandling. Løbende deltagelse i foredrag herhjemme.

Interesser: bløddelskirurgi inkl. cancerkirurgi, plastickirurgi samt kortsnudesyndrom, almen medicinsk og kirurgisk behandling af hund og kat, medicinsk og kirurgisk behandling af kaniner og små gnavere samt tandbehandling af disse.
Marie Flørnæs
Maria kommer fra en familie, der altid har haft et stort og alsidigt dyrehold.
Drømmen om at blive dyrlæge blev opfyldt, og siden endt uddannelse i 2006 har Maria udelukkende arbejdet på smådyrsklinikker - blandt andet Hovedvejens Dyreklinik i Glostrup og Dyreklinikken Måløv-Smørum (tidligere Dyreklinikken Måløv).

Maria har en bred interesse for dyrlægefaget og har blandt andet deltaget i flere kurser om tandsygdomme og hudsygdomme. Maria har videreuddannet sig til fagdyrlæge (i sygdomme hos hunde og katte), og er nu ved at færdiggøre Masteruddannelse i intern medicin.

Fritiden går især med boglige studier, løbende istandsættelse af hus og kreative udfoldelser i haven. Hjemmet bærer kraftigt præg af, at familien inkluderer 5 dejlige og meget forkælede katte, der er til stor daglig glæde.
Christina B. Mathiesen / Dyrlæge
llhLone Lykke Hansen
Lone blev færdiguddannet i 2012, og har tidligere arbejdet på Tromsø Dyreklinik i Nordnorge, Humlebæk Dyreklinik og Kalmar Djursykhus. Lone har været fast ansat på Taastrup Dyreklinik fra sommeren 2015 frem til vinteren 2018.

Lone har en særlig interesse indenfor slædehunde, og har to gange deltaget som dyrlæge på Finnmarksløbet, som er Europas længste hundeslædeløb, samt har selv gennem vinteren 2017/ 2018 samt 2018/ 2019 trænet og gennemført løb med eget spand i Norge.

Interessen for de norske vidder og slædehunde har fået Lone til at permanent immigrere til Norge i vinterhalvåret, hvorfor Lone fra 2019 kun vi være at finde som vikar på Taastrup Dyreklinik uden for vintersæsonen.

Lone har også en særlig interesse for anæstesi, og har været på en fire ugers anæstesirotation på Washington State University. I januar måned har hun været på et bløddels kirurgikursus for at blive opdateret på de nyeste teknikker.
plPia Lundegård / Aut. Veterinærsygeplejerske
Pia har 25 års erfaring som veterinærsygeplejerske.
I jobbet som veterinærsygeplejeske, står det Pia nært, at dit kæledyr sikres den bedst mulige omsorg og behandling samt at at du og dit kæledyr føler jer trygge og veltilpas fra det øjeblik, I kommer ind på dyreklinikken, til forløbet er afsluttet, ( uanset om der er tale om en kloklip eller en større operation. )

I det daglige assisterer Pia dyrlægerne ved alle former for undersøgelser og operationer, tandrensning, røntgen, blodprøver og laboratorieundersøgelser. ( Når dyrene er under opvågning efter bedøvelse, holder Pia øje med, at de har godt. ) Derudover yder hun rådgivning vedr. foder, pelspleje, adfærd m.v.

Pia holder sig løbende opdateret ved hjælp af relevante kurser, hvilket betyder, at hun kan yde den bedst mulige omsorg, pleje og behandling af din hund eller kat.
Sia Elmlund Rumessen / Aut. Veterinærsygeplejerske
Sia er uddannet veterinærsygeplejerske fra Lyngby Dyrehospital i 2009, men har også brugt nogle år på at studere til bioanalytiker, så hun har en bred baggrund inden for naturvidenskab. Sia har tidligere arbejdet på Karlslunde Dyrehospital, hvor især interessen for anæstesi, smertebehandling og laboratorieteknik har fyldt meget af hendes hverdag. Sia er desuden certificeret hundetræner og har erfaring med hvalpetræning. Der er også blevet plads til nogle år med egen hund og lydighedstræning af denne. I dag er livet som hundeejer sat på stand-by for en travl hverdag med familie.

Sia varetager til dagligt det primære ansvar for bedøvelse under operationer, monitorering af patienter og vores laboratorie, men I vil også møde hende ved skranken og telefonen.
Catharina Dehli
Catharina er blevet ansat på Taastrup Dyreklinik i maj 2017. Hun har tidligere arbejdet på en smådyrsklinik på Vestsjælland, og hjulpet på et stutteri. Oprindeligt er Catharina uddannet i forsikringsbranchen, og er vant til kundeservice og telefonpasning.

Hjemme har Catharina en skøn mops, kat og en hest, så hænderne er fulde der.
Du vil møde Catharina i receptionen og ved telefonopkald, hvor hun er behjælpelig med alt fra tidsbookinger, foderrådgivning og gode råd. Endvidere hjælper Catharina med til laboratoriearbejde og med omsorg for vores indlagte patienter.
mvMonica Vester / Klinikassistent
Monica har været fastansat på Taastrup Dyreklinik i 2013 og 2014 som klinikassistent, dog afbrudt af udlandsrejse til New Zealand i 6 måneder, hvor Monica arbejdede på en fåre-, kvæg- og hjortefarm, og tog del i farmarbejdet der.

Monika påbegyndte dyrlægestudiet i 2015, så hun er nu primært være at finde på klinikken under ferier samt som ekstra assistance i travle perioder.

Hun assisterer ved konsultationer, operationer, tandbehandlinger m.m., derudover er hun til rådighed ved telefonen og skranken, hvor hun blandt andet står for fodersalg samt tidsbestilling.

Monica er vokset op med heste, hunde og katte, har i dag selv kat hjemme.
esEmilie Sørensen / Klinikassistent
Emilie har arbejdet på klinikken siden november 2014, hvor hun var fuldtidsansat i en periode for at samle erfaring. Hun påbegyndte dyrlægestudiet i september 2016, og er nu primært at finde på klinikken under ferier samt som ekstra assistance i travle perioder

Emilie står til rådighed ved telefonen og skranken hvor hun besvarer dit opkald, står for fodersalg samt tidsbestilling. Hun hjælper også til ved konsultationer og operationer.

Emilie er meget glad for alle dyr og især katte og kaniner står hendes hjerte nær. Hjemme har Emilie en kat.
fgnFredrik Goth Nielsen / klinikassistent
Frederik har været fastansat på Taastrup Dyreklinik som klinikassistent for at samle erfaring til dyrlægestudiet, hvor han er blevet optaget i september 2016.

Han er nu primært at finde på klinikken under ferier samt som ekstra assistance i travle perioder.

Han assisterer ved konsultationer, operationer, tandbehandlinger m.m., derudover er han til rådighed ved telefonen og skranken, hvor han blandt andet står for fodersalg samt tidsbestilling.

Frederik har ikke selv dyr hjemme, men nyder selskabet af alle vores dejlige patienter der kommer på klinikken.
bwgBolette Winnerskjold Gjaldbæk / klinikassistent
Bolette har arbejdet på klinikken siden 2015 som klinikassistent, sideløbende med dyrlægestudiet, så hun er primært at finde på klinikken under ferier samt som ekstra assistance i travle perioder.

Hun assisterer ved konsultationer, operationer, tandbehandlinger m.m., derudover er hun til rådighed ved telefonen og skranken, hvor hun blandt andet står for fodersalg samt tidsbestilling.
Bolette er vokset op med hunde og katte i hjemmet, samt har været en del af garderhusarregimentet før hun påbegyndte dyrlægestudiet. I dag tæller husstanden 2 dejlige hunrotter, samt familiens andre dyr til låns under ferier.