Sia Elmlund Rumessen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Sia er uddannet veterinærsygeplejerske fra Lyngby Dyrehospital i 2009, men har også brugt nogle år på at studere til bioanalytiker, så hun har en bred baggrund inden for naturvidenskab. Sia har tidligere arbejdet på Karlslunde Dyrehospital, hvor især interessen for anæstesi, smertebehandling og laboratorieteknik har fyldt meget af hendes hverdag. Sia er desuden certificeret hundetræner og har erfaring med hvalpetræning. Der er også blevet plads til nogle år med egen hund og lydighedstræning af denne. I dag er livet som hundeejer sat på stand-by for en travl hverdag med familie.

Sia varetager til dagligt det primære ansvar for bedøvelse under operationer, monitorering af patienter og vores laboratorie, men I vil også møde hende ved skranken og telefonen.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®