Foredragsaften for hundeejere og dem der gerne vil være det.

Når man skal vælge hund – og måske endda for første gang – er der mange vigtige overvejelser at gøre sig. Hvilken hunderace er en god når man har små børn i huset, hvor meget motion kræver hunden, er den god til at være alene hjemme, hvilke sygdomme er de forskellige racer disponeret for, kan alle racer sygeforsikres – og hvad med økonomien. Har racen også indflydelse på det?

Hunderacer er forskellige – både hvad angår adfærd, sociale preferencer og behov. Man kan sige, at forskellige racer er forudprogrammeret på forskellige måder. Med lidt viden omkring den enkelte race, kan man ikke blot undgå en lang række udfordringer, men kan oven i købet opnå et langt mere harmonisk forhold til sin hund. Det handler i høj grad om, at kunne forstå sin hund og dens adfærd. Men også om, at kende hundens behov for eksempelvis motion, nærvær og mental udfordring og stimulans.

På denne aften vil vores dygtige veterinærsygesplejerske Karina De Fries fortælle om forskellige racer, deres adfærds- og reaktionsmønstre og særlige behov. Dyrlæge Gitte Seiler vil fortælle om ofte forekommende sygdomme hos de enkelte racer, og hvad du sundhedsmæssigt skal være opmærksom på før køb.  Arrangementet henvender sig både til hundeejere og dem der har overvejer at blive det.

Der vil ligeledes være et kort indlæg om sygeforsikring af hund.

Arrangementet finder sted onsdag d. 1.6 i ”Pejsestuen”, Taastrup Kulturcenter, Poppel Alle 12, Taastrup, kl. 18.30 til ca 21.
Deltagergebyret på 50,- pr. person
dækker entré, kaffe og kage, samt goodiebag.
Tilmelding skal ske til klinikken på tlf 4399 1761 eller på email: klinik@taastrupdyreklinik.dk senest den 27.5

Der er begrænset antal pladser, som besættes efter
først-til-mølle princippet.

 

kend_din_hund