Hvad er AniPlan?

  Hos Taastrup Dyreklinik kan vi nu tilbyde AniPlan til dig og dit kæledyr.

  Med AniPlan får du og dit kæledyr bl.a. regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer, kloklip, tandtjek m.m som udføres af vores dygtige dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. Derudover får du rabatter på tandrens, neutraliseringer, foder og meget, meget mere.

  Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og sunde kæledyr.

  AniPlan er en sundhedsplan, der giver dig mulighed for at abonnere på forebyggende pleje og sundhed hos dit kæledyr. AniPlan giver dig mulighed for at fordele de udgifter, du har på dit dyrs sundhed, i faste månedlige betalinger – endda samtidig med, at du sparer penge. Vi gør det lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og vaccinationer, så eventuelle sygdomme bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed – og kan spare dig for mange penge.

  AniPlan er dog IKKE en forsikring, så hvis du er interesseret i at sikre dit kæledyr mod uforudsete sygdomme, anbefaler vi at kombinere AniPlan med en sygeforsikring hos et forsikringsselskab. Når du er medlem af AniPlan får du rabat hos forsikringen Dyrekassen Danmark.


  Hvordan fungerer AniPlan?

  Som kæledyrsejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice. Dermed sikrer abonnementsordningen, at din økonomi, i forbindelse med dit kæledyrs sundhed, holdes stabilt gennem en fast månedlig betaling. På den måde kan det nemt medregnes i dit budget.

  Vi har skræddersyet vores AniPlan, så vi dækker dit kæledyr ind på bedste vis mod eventuelle sygdomme, så du kan være tryg, samtidig med, at du får adgang til en lang række tilbud på klinikken. Taastrup Dyreklinik tilbyder følgende 4 skræddersyede planer:

  1. TDK AniPlan Hund Basis
  2. TDK AniPlan Hund Plus
  3. TDK AniPlan Kat Basis
  4. TDK AniPlan Kat Plus


  DERFOR VILLE VI VÆLGE OS

  Hvad der er den rigtige dyrlæge for den ene, behøver ikke være det for den anden. På Taastrup Dyreklinik er vi dyreklinik på den måde, som vi selv gerne ville have det hvis vi skulle vælge dyrlæge til vores kæledyr. Her er nogle af grundene til, at vi ville vælge os.

  1. KÆRLIGHED, RESPEKT OG OMSORG

   Faglig kompetence og de rigtige faciliteter er vigtige elementer for en moderne dyrlægepraksis. Men god gammeldags kærlighed, omsorg og respekt hører også med når man har med dyr og mennesker at gøre.

  2. FAGLIGHED

   På Taastrup Dyreklinik investerer vi løbende i uddannelse og udstyr. Således kan vi tilbyde vores patienter og deres ejere den bedste udredning og behandling.

  3. ET STÆRKT NETVÆRK

   Vi er ikke bange for at sige vi er dygtige, men vi kan ikke alt og vi er ikke eksperter på alle veterinærmedicinske områder. Til gengæld har vi et stærkt netværk af kollegaer, som vi kan henvise til i tilfælde, der kræver en specialist.

  4. HVER 4. VACCINE GRATIS

   Der er to gode grunde til, at vi tilbyder hver 4. vaccine grats. Den ene er, at vi gerne vil bidrage til, at vores patienter hele tiden er beskyttet mod farlige sygdomme. Den anden er, at vi gerne vil belønne loyale kunder. Vi kalder det 3+1 og sund fornuft.

  5. GRATIS TANDTJEK

   Op imod 80% af alle hunde og katte lever med en tandlidelse. Udover at det medfører smerte og ubehag, så kan disse lidelser i sidste ende også have fatal konsekvenser for dyret. Vi tilbyder et gratis tandeftersyn af din hund eller kat, så du ved om dit kæledyr lider i stilhed.